Tillbaka till fotosidan

Immanuel Brändemo
Namn: Immanuel Brändemo
Född: 1980
Bor: Sandviken
Intressen: Bloggande, språk, NPF, genusfrågor, HBTQ-politik, litteraturvetenskap, psykologi, magi, idéhistoria, djurrätt, poesi, lytteori - men framförallt det stora mysteriet: Människor.
Sysselsättning: Jag skriver på min magisteruppsats i Engelska, 25%. Övrig tid ägnar jag åt att blogga och delta i olika lösa aktivistnätverk. Formellt sett har jag aktivitetsersättning, dvs. sjukpension.
Hemsida: trollhare.wordpress.com
Fri text: Jag fick min Aspergerdiagnos några veckor innan min 25-årsdag. I ett kvarts sekel hade jag vetat att något var "fel" - och så fick jag äntligen veta att det inte var mig det var fel på, utan att jag bara fungerar på ett annat sätt än de flesta andra. Fyra år senare fick jag även en ADHD-diagnos, och det är först nu, när jag nästan är 30, som jag börjar förstå hur bokstavslösa fungerar.

Förr fick jag ofta höra att jag var "lite... annorlunda, du vet", men nuförtiden när jag är öppen med mina diagnoser händer det att folk säger att jag är normalare än vad jag tror. Alla dessa år i neurogarderoben lärde mig att spela neurotyp, men jag vill kunna leva öppet och inte låtsas.

[Info senast uppdaterat: 2009-11-05]

Tillbaka till fotosidan

Denna sida är en del av Asperger-Sverige - www.asperger-sverige.se